Loydu.com'a Hoşgeldiniz

Sitemizde çeşitli kaynaklardan derlenen haber, bilgi ve içerikleri bulabilirsiniz. Şikayet ve telif bildirimleriniz için lütfen tıklayın.

1920'lerden Başlayan Tüm On Yılın Çap İyi Futbolcuları

1920'lerden Başlayan Tüm On Yılın Çap İyi Futbolcuları

football-cover.com | Kaynak Çap İyi Futbolcular Katışıksız on yılda hangi futbolcunun çap iyisi olduğunu vesvese ediyor olmalısın. Şüphesiz bizim neslimizin açış 3'ünü biliyorsun...

football-cover.com football-cover.com | Kaynak

Çap İyi Futbolcular

Katışıksız on yılda hangi futbolcunun çap iyisi olduğunu vesvese ediyor olmalısın. Şüphesiz bizim neslimizin açış 3'ünü biliyorsunuz, oysa bozulmamış nesiller ne olacak?

Altta hep zamanların şampiyon futbolcularının listesi müsait. 1920'lerden başlayacağım.

Kelimesi Kelimesine boyutlu the100.ru s9.com the100.ru the100.ru | Babalık s9.com s9.com | Baba Tarafı

1920'lerin Çap İyi Futbol Topu Oyuncuları

Ricardo Zamora

Ağır büzülmüş kaleci genelde futbol taraftarları vasıtasıyla önemsenmediği amacıyla listeyi yaparlar.

Takma adı "El Divino" dur. Bununla Beraber cesur kimi kaleci, İspanya'nın 1929'da İngiltere'ye zıt 4-3 galibiyetinde oynamış ve İngiltere'yi mağlup yapan başlangıç takımda İngiltere'yi yenmişti.

José Leandro Andrade

1930 Mizaç Kupası All-Star takımında seçilen Uruguaylı kimi yan oyuncusu. De 1930'da Uruguay ile Dünya Kupası'nı kazandı. Olağanüstü yaklaşık oyuncu kadar bilinen başlangıç siyah oyuncu ve "Siyah Marvel" lakaplı. Siyah oyuncuların sonradan futbolda tanınmasını kesinlikle sağladı.

wikipedia.com wikipedia.com | Baba Tarafı

1930'ların Çap İyi Futbolcusu

Giuseppe Meazza

"Vilayet Balilla" kadar yakın, Internazionale karşı oynayan biraz İtalyan futbolcu 1930'larda. Çomak dolayı 365 maçta miktar 242 hedef attı. İtalya ile da 1934 de 1938 Dünya Kupalarını kazandı. Bu bazı oyuncu için koskocaman bir sükse. DIYE ve başka 3 İtalyan futbolcu sırt sırta Doğa Kupasını kazanan mükemmel erkek oyuncu. Bu taahhütlü göderme bugün hala geçerli.

İngiltere'hem de futbol topu kariyerini başlıca Stoke City beraber oynayan 9 İngiliz Konut Şampiyonasını kazandı. Franz Beckenbauer onu kesin alışılmış yumak kontrolü olan ve aynı zamanda daha gördüğü mükemmel geçitlerden kimse kadar nitelendirdi. Tam boyutlu incelemek amacıyla küçük resme tıklayın wikipedia.com wikipedia.com wikipedia.com wikipedia.com | Baba Tarafı wikipedia.com wikipedia.com | Kaynak

1950'lerin Kalınlık İyi Futbol Topu Oyuncuları

Alfredo Di Stéfano

O, bütün zamanların kalınlık büyüğü kadar alma edilen Arjantinli biraz futbolcu 1950'ler.

Aynı Anda son derece sert yönlüdür ve kaleci dışında sahada bazı yerde oynamasına özür verir. Beklendiği Gibi sırt sırta 5 Avrupa Kupası kazandı. Bu, bazı futbolcu göre fantastik kimi başarı. İspanya'da 284 küme maçında miktar 216 gol attı.

Ferenc Puskas

İşte 85'te 84 sayı atan yaklaşık kale eleme makinesi. Macaristan uygun uluslararası maçlar. 1950'lerin sonunda Alfredo Di Stéfano -li beraber Avrupa Kupası kazananlarının yaklaşık parçasıydı. Kariyerini Real Madrid'e taşınmadan ilk kez Macaristan'da oynayarak geçirdi.

Abartısız boyutlu bakmak için küçük resme tıklayın biography.com wikipedia wikipedia biography.com biography.com | Köken wikipedia wikipedia | Kaynak wikipedia wikipedia | Babalık

1960'ların En İyi Futbol Topu Oyuncuları

Pele

Uzatılmış gibi ALL TIME'ın en aka futbol topu oyuncusu kadar teslim alma edilen, 3 kere Brezilya beraber Dünya Kupası'nı ve tüm kariyeri her tarafında 1000'den fazla hedef atan büzülmüş sayıda oyuncudan birini kazandı.

Garrincha

Pele beraber birlikte, milli futbol topu takımlarını telaş, utanç ve kurnaz küre devam etme beraber terörize ediyorlar.

Hem De oyunu oynayan mükemmel dribling oyuncuları aralarında sayılıyor.

George Best

George Best kalınlık iyisi! Kuzey İrlanda karşı oynuyor ve Manchester United karşı yaklaşık böğür oyuncusu. Eşsiz dengesi, temposu ve savunucuları yenme yeteneği onu İngiltere'nin çap popüler kanatçılarından biri yaptı. Ne acınacak şey ki, alkolizm savaşı oyun kariyerini etkiledi.

Tam boyutlu taramak karşı değersiz resme tıklayın wikipedia.com wikipedia.com wikipedia.com wikipedia.com | Babalık wikipedia.com wikipedia.com | Köken

1970'lerin En İyi Futbol Topu Oyuncuları

Johan Cruyff

"Meblağ Futbol Topu" un yaratıcısı.

Da bu yeteneğini mükemmelleştirdiği "Cruyff Turn" i yalan etti. Keza 1971, 1973 ve 1974'te Ballon d'Or'u 3 kez kazandı. Hollanda milli takımı Cruyff'un attığı biraz maçta hiçbir kaybetmedi. Bu çok tiyatroya ait yaklaşık başarı.

Eusebio

"Siyah Pars" lakaplı ve mütevazi bazı oyuncu. Portekiz'in gelmiş geçmiş çap aka futbol topu oyuncusu kadar akseptans ediliyor. Cristiano Ronaldo onunla zıtlık edebilmesine karşın, Ronaldo milletlerarası sahnede kendini belgelere dayandırmak zorunda kalacak. Benfica -li yaklaşık amaç üzerinden gol oranına kaptan. 745 maçta meblağ 733 hedef attı. Bu oldukça amaç atan amma makinedir!

Aslına Uygun boyutlu bakmak dolayı değersiz resme tıklayın wikipedia wikipedia wikipedia wikipedia | Kaynak wikipedia wikipedia | Kaynak

1980'lerin En İyi Futbolcusu

Diego Maradona

Şiddetli çekişmeli Diego Maradona, Pele'nin neredeyse en iyi futbolculardan biridir.

De İngiltere'ye karşı bahşedilen "Tanrı'nın Eli" hedefi ile da ünlüdür. görünürde İngiltere'nin Maradona'nın gerçekte fena kabusları mevcut.

Michel Platini

Büyülü afsuncu futbol topu tarihinin mükemmel freekick katılımcılarından birisi. Diğer 3 Fransız aktör beraber beraber "carré magique" yi oluşturuyorlar. 1980'lerde Fransız Milli Takımının kalbi ve omurgasıdır. Fransa -li 1984 Avrupa Şampiyonasını kazandı.

Abartısız boyutta dikkate almak amacıyla abes resme tıklayın fourfourtwo.com Baba Tarafı fourfourtwo.com fourfourtwo.com | Kaynak

1990'ların Çap İyi Futbol Oyuncuları

Roberto Baggio

"İlahi Eroin Kuyruğu" atış yapan oyuncu 3 Yapı Kupası'nda amaç atan mükemmel İtalyan aktör .

1999 yılında Avrupa Şampiyonasını kazanan Manchester United'da en zafer kazanmış yıllarını geçirdi. Danimarka Ulusal Takımı'nın en fazla kapanan oyuncusu. De, aldatmaca tutkunları uygun maksimum şeffaf şövalye eğitimi alan çocuk / hile oranının kaydını tutuyor, kaleciler göre aşırı dramatik yaklaşık sonuç. Aslına Uygun boyutlu göz atmak için küçük resme tıklayın futbol örtüsü. com wikipedia football-cover.com football-cover.com | Kaynak wikipedia wikipedia | Kaynak

2000'lerin Kalınlık İyi Futbol Oyuncuları

Zinedine Zidane

Kendisi, Real Madrid'in "Galaticos" u beraber en iyi alışılmış saldırgan yaklaşık ara çalışma alanı oyuncusu. Luis Figo, etine dolgun Ronaldo ve David Beckham kapsayan olmak -mek üzere yıldızlarla dekore edilmiş kimi diziliş vardı.

şampiyon başarısı 1998'de Huy Kupası'nı ve Fransa birlikte 2000 Avrupa Şampiyonasını kazanmaktı.

Ronaldo Luís Nazário hem Lima

"Olağanüstü Şey" ", oyunu galip öç alan grevcilerden biri. Onun hızı ve balo uzatma becerileri üstün kâliteli ve Brezilya göre bir sevgidir. Zinedine Zidane ve Lionel Messi ile hep birden 3 kez Yılın FIFA Oyuncusunu kazanan 3 oyuncudan kimse. 1994 ve 2002 Tabiat Kupası'nı Brezilya beraber kazandı. Çap unutulmaz zamanı, Almanya'ya aksi finalde attığı ve 16 golle Mizaç Kupası tarihindeki maksimum cellat olan 2002 Huy Kupası idi.


Göz Atmak için değersiz resme tıklayın. gerçek boyutlu dailymail.co. uk wikipedia dailymail.co.uk dailymail.co.uk | Köken wikipedia wikipedia | Babalık

2010'ların Çap İyi Futbol Oyuncuları

Lionel Messi

Şu Anda yapımda halkalı biraz futbolcuyla tanışıyoruz, Lionel Messi.

Takım arkadaşlarına yer açtırmak amacıyla balo sürebilir, hile yapabilir ve aniden artı şampiyon çizebilir. Onu özbeöz zamanların en iyi futbolcusu olarak güçlendirecek tek muamele, Arjantin birlikte bir Dünya Kupası edinmek.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo şampiyon içerikli oyunculardan kimse. Skor yapabilir, salya atabilir, ot mevcut serbest vuruş, başlık ve karşıt alabilir. KI, takımınızda olmasını isteyebileceğiniz abartısız oyuncunuzdur. Eşsiz davranış, Lionel Messi -li farketmez dönemde doğmasıdır. Portekiz beraber bir Mizaç Kupası kazanmadığı sürece, daima Lionel Messi'den sonrası tâli olacağı bilinir.

Tüm Zamanların Çap İyi Futbol Oyuncuları Kadans

Kalınlık iyisini seçmek amacıyla elimden geleni yaptım. Bu yüzden herkesin favorilerini ekleyemiyorum. Ne düşündüğünüzü ve başka kimlerin kapsayan edilmesi gerektiğini bana bildirin!

galip futbolcunuz yukarıdaki listede özbeöz zamanların çap iyisi mi?

Evet Hayır Gördüğünüz sonuçlar

Hoşunuza gidebilecek şeyler,

Kuytu Olan Çap İyi 10 Çağdaş Futbol Ateşleyici
Çağdaş zamanlarda şampiyon forvetlere edepli kimi manzara, herkesin aşkın oynaması dolayı etkileyici olmasını sağladı ... oyunu oynamış şampiyon futbolculara giriş.Yorumlar makalelerinizi veya çeşitli sitelerinizi sunmak için değildir. Vaglsng profil resmi

Vaglsng

5 mehtap ilkönce Brezilya'dan

1990'larda Romário

Jhonny Escalona profil resmi

Jhonny Escalona

20 ay önce

Özgün makale! Hemen Hemen Hiç çeşit çeşit aktör eksik. Pele en iyisidir

Cipto Cipto profil resmi

Cipto Cipto

2 sene önce

iyi fıkra ,)

Robert Levine profil resmi

Robert Levine

3 yıl önce Brookline, Massachusetts'ten

Franz Beckenbauer dalgın mu?

profil resmi

urnicemum

4 yıl ilk kez

bilgi amacıyla teşekkürler projemi sert bir kat daha kolay ışık halkası getirdi

profil resmi

michael

6 sene ilk kez

Alfredo di stefano yine de tanık olgun kalınlık büyük ve en iyi futbol

profil resmi

Müdavim

6 sene başta

1.Ronaldinho Brezilya 781

2 Lionel Messi Arjantin 759

3 Cristiano Ronaldo Portekiz 708

4 Thierry Henry Fransa 619

5 Kaká Brezilya 567

6 Fabio Cannavaro İtalya 401

7 Pavel Nedved Çek Cumhuriyeti 394

8 Michael Owen İngiltere 330

9 Luís Figo Portekiz 290

10 Zinedine Zidane Fransa 270

n,yet on yıl

Hikapo profil resmi BESTECI

Seet

< 6 sene başta California'dan

Ah.

Zar Zor Messi yalnız son derece çalışmalar yapıyor. ŞU dünyadan değil. Yani onu Zizou beraber karşılaştıramazsın. ,) Hikapo profil resmi BESTECI

Seet

< 6 yıl öncelikle California

Teşekkürler adambarker97. Yorumunuz amacıyla değer kazanma ederiz!

adambarker97 profil resmi

Işçi Barker ve Dean Barker

6 yıl ilk olarak

Bu okumayı kaba sevdim ve orada şampiyon seçeneklerden yalnız birkaçı yetkisiz. Ronaldo'nun Messi uygun daima mükemmel orta sıralı olacağına katılıyorum. İyi işlere sürdürme edin!

.


Spor Haberleri Kategorisinden Haberler