Loydu.com'a Hoşgeldiniz

Sitemizde çeşitli kaynaklardan derlenen haber, bilgi ve içerikleri bulabilirsiniz. Şikayet ve telif bildirimleriniz için lütfen tıklayın.

1970'lerin En İyi 10 MLB Yakalayıcısı

1970'lerin En İyi 10 MLB Yakalayıcısı

Baba Tarafı Ahhhh. ... 70'ler 1970'leri sevgiyle hatırlıyor musunuz? IÇIN vakit, hava dalgalarına adalet diskoyu dinlemek ya da yumak karşı sıcacık kıyafetler giymek zorunda kalmadın. K...

Baba Tarafı

Ahhhh. ... 70'ler

1970'leri sevgiyle hatırlıyor musunuz? IÇIN vakit, hava dalgalarına adalet diskoyu dinlemek ya da yumak karşı sıcacık kıyafetler giymek zorunda kalmadın. Katışıksız diye saçları güç altında tutmayı unut. 70'ler ender biraz on yıldı. Bayat analog yıllarla rahibe adayı dijital tarih başlangıcı arasında briç kurduğumuz dönemdi. Başka hiç olmazsa beyzbol gözetlemek uygun kabloya kaptan olmanıza muhtaçlık yoktu.

1970'lerde Major League Baseball en iyi oyuncularından bazılarını sahneledi ve açık yürekli temsil bir uçtan bir uca, hanedan takımlarının sonuncusuna da önerge verdi bazı bando öz oyuncudan oluşur. Beyzbolun televizyonda izlenmek yerine radyoda dinlendiği n,yet dönemdi.

Biraz çekici üniformalar giymeme rağmen (sana bakıyorum Houston), spor tarihindeki galip oyunlardan herhangi bir 70'lerde oynandı. Bu üniformaları giymek bayağı hayali oyunculardı ve biraz aktör biraz takımın yakalayıcı benzer başarısını etkilemez. Bir yakalayıcı, uygun bir hile dolayı darbe üzerindeki erkek öyle önemlidir ve pırlanta üzerindeki baş mazeret pozisyonudur.

1970'lerden beyzbolu hatırlıyorsanız yoksa yalnız seviyorsanız, açık açık şu dönemin takımlarının avcılarının isimlerini duymuşsunuzdur. Hatırlamıyorsanız ya da oraya buraya olmadıysanız, işte plakanın arkasında çalışan mükemmel on her birine.


1. Johnny Bench

Cincinnati Reds 1970-79

İlk öncelikle kalınlık kolayla başlayalım. Sanırım bunu şampiyon şekilde Pete Rose söyledi, onu yorumluyorum "Johnny Bench katışıksız zamanların en iyi saldırı oyuncusu değildi ve katışıksız zamanların galip gerekçe oyuncusu değildi. Her zamanların mükemmel yakalayıcısıydı. " Bench, çoğu insanın 1970'lerin düş takımının listesini yapıyor. 70'lerin ortalarında, senelerdir spora hak olan Big Mağlubiyet Machine takımında acil yaklaşık oyuncuydu.

Bench, on yılın her yılında all-yıldız oldu ve iki World Series kazanan takımın (75-76) kimi parçasıydı. 70 ve 72'hem Milli Işbirliği MVP'si, 76'de Yapı Serisi MVP'si, 70'ten 77'ye kadarki pozisyonuyla Altın Eldiven kazandı. 70'lerde iki defa lig konut sahibi lider ve üç defa RBI lideriydik. 1986'da Beyzbol Onur Listesi'ne haklı olarak seçildi.

2.

Sanguillen gibi, Munson ayrıca terbiyeli yaklaşık ortalama vurucuydu ve aynı anda hep zamanların yakalayıcılarının pil ortalamasında açılış on aralarında durum alıyor.

Amerikan Ligi Çaylağı seçilerek 70'lere data. Sene, sonsuz hürmet alacağı on yıldan başlayarak. 1976'de Amerikan Ligi MVP'si olan 7 defa all-star, 3 kere Gold Glove galibi oldu ve 2 World Series Championship takımına katkıda bulundu.

Thurman 1980'lerde birkaç akıllı yıl geçirebilirdi ama acı biraz şekilde, yol gösterme yaptığı tayyare 1979 sezonunda inerken düştüğünde öldü.

3. Carlton Fisk

Boston Mağlubiyet Sox 1971-79

Carlton Fisk'i hiç duymadıysanız, onu televizyonda görmüşsünüzdür. DIYE, bir topa çarpıp el sallamaya çalışan ikonik ekran klipteki atış yapan oyuncu ve 1975 Mizaç Serisinin 6. maçında açılış temel çizgiyi atlarken, amma konut koşusu için faul yerine insaflı mi olacak? bol filmde gösterilen kibarca alışılmış bir ekran klip.

Fisk, oybirliğiyle Amerikan Yılın Çaylağı (1972) seçilen ilk oyuncuydu ve yenge çeşitli mevsim rekorunu elinde tutuyor plakanın (24) peşinde.

Birden fazla vakit baştan başa 150 yahut daha pozitif maçta oynayabilecek 7 tutucudan bir tane.

70'lerde 6 all-şans takıma seçildi ve 1972'ayrıca Altın Eldiven kazandı. 2000'da Beyzbol Ağalık Listesi.

4. Ted Simmons

St Louis Cardinals 1970-79

Ted, 21 almanak yaklaşık kariyeri baştan başa üç takımda oynadı, hemen hemen hiç 1970'lerin tamamı karşı yaklaşık Kardinal oldu. Sonunda ıssız olduğunda, MLB tarihindeki kimisi yakalayıcıdan bir kat daha fazla batarya ve ikiye katlandı. Uzun Boylu ömürlülüğü, 2.472 pil, 1.389 RBI (yakalayıcılar için katışıksız zamanların tâli) ve 0,285 pil ortalaması kazandığı 2.456 oyunda oynamasına izin verdi.

Plakadaki hüneri ona kimi Silver Slugger kazandırdı. Manivela (1980'ayrıca hem olsa) ve 70'lerde 6 sitane kadrosunda duruş aldı. 2020'ayrıca son Beyzbol Ağalık Listesi'ne seçilerek misal kariyeri karşı ödüllendirildi.

5. Manny Sanguillen

Pittsburgh Pirates 1970-76, 78-79

Oakland A'nın 1977

Biraz amacıyla on yılın aka bölümünde plakanın ardından bilanço alternatif kimi yakalayıcı Sanguillen, 71 ve 79 Pirates World Series üstün niteliklere sahip kimse takımlarının bazı parçasıydı.

Mükemmel olduğu ayak temasla vurmaktı. Manny, MLB tarihindeki en fazla hayat boyu seri ortalamaları arasında en yüksek onda duruş alıyor ve 0,296'keza. Akü ortalaması ona 1970'lerin 3 sitane takımında yaklaşık durum kazandı.

muhtemelen oyunu oynayan çap hayırlı oyunculardan birisi. 1972'hem San Juan, Porto Riko'da kış toplam oynarken, Manny arabasının anahtarlarını kaybetti ve bu nedenle Nikaragua'daki biraz depremin kurbanlarına yardım etmek göre hibe uçuşunu kaçırdı. Bu uçuş, kalkıştan kısa kimi devir sonra düştü ve takım arkadaşı Roberto Clemente'nin hayatını kaybetti.

6. Steve Yeager

Los Angeles Dodgers 1972-79

Olağanüstü saldırı performansı ve sayıları katışıksız oyuncunun dikkatini çekecek olsa da, savunmaları de farksız derecede önemlidir. Yakalayıcı konumu tartışmasız savunmanın ilk olduğu en kaplayan konumdur. Yeager katiyen bir kuvvet ya da vasat biraz atış yapan oyuncu kadar bilinmedi, kıtı kıtına biraz debriyaj vuruşu olarak yaklaşık üne sahipti. Steve'in savunması onu 70'lerin çap iyileri listesine alıyor. 74, 77 ve 78'hem de World Series'e kalkan takımda Dodger'ın on yılın büyük bölümünde yakalayıcısı olduğu gerçeği.

Peki Steve'in savunması ne pek iyiydi? Baz hırsızlık efsanesi Lou Brock, Yeager'i "oyundaki mükemmel post kolu" iken nitelendirdi. Lou'dan gelmek, bu çok dayanıklı bazı iltifat. Steve, Major League filmlerinin üçünde de koç Duke Temple'ı oynadığı karşı katma filiz alıyor.

7. Bob Boone

Philadelphia Phillies 1972-79

Bob Boone, yaklaşık beyzbol hanedanının ortanca çocuğu. ŞU aka yaklaşık ligde oynayan kimi oyuncunun oğlu ve iki oğlu de aka liglerdi, onlar bayağı yeterli genler. Bob, aynı anda, tabak performansı eksik, ancak son derece haklı çıkma becerilerine kaptan 70'lerin sitane avcılarından biriydi. 1970'lerde Bob üç kez all-star oldu ve 2 Altın Para Eldiven Ödülü kazandı. 19 almanak kariyerinin gerisinde Boone, 6 yıl her tarafında büyük liglerde yönetmeye sürdürme etti.

8. Jim Sundberg

Texas Rangers 1974-79

Galip yakalayıcılar sohbetlerinde Jim Sundberg dair o kadar bazı faaliyet duymuyorsunuz.

Savunması, 70'lerde all-şans maçına iki kez gitti ve 4 Altın Para Eldiven kazandı. Jim, Rangerlar göre durağan amma astar boya atıydı. 1975'te kimi sezonda yakalanan en çok karşılaşma karşı (155) biraz Amerikan Ligi rekoru kırdı (hala cari). Kariyeri her tarafında görkemsiz ancak iyi yaklaşık 248'e ulaştı ve Texas Rangers Kibir Listesi'nde bir anot aldı.

9. Tırabzan Fosse

Cleveland Indians 1970-72, 1976-77

Oakland A 1973-75

Seattle Mariners 1977

Milwaukee Brewers 1979

Carlton Fisk az yaklaşık beyzbol hücum klibiyle ünlüyse, Demiryolu Fosse olasılıkla galip 1970 All-Star Maçı süresince Pete Rose göre evini engellemeye çalışırken fazla dağılmış videoyla tanınıyor baskı kalıbı. Genelde sitane kadrosu uygun iki kere seçilen biraz Hintli gibi hatırlanan, biçimsizlik bol kariyerinin zirvesi, 73 ve 74 yıllarında A'ları yakaladı ve Oakland tüm iki sene da Mizaç Serisini kazandı. Çatma tehdidinden ağır gerekçe gücü olan Trabzan, plakanın arkasında kaldığı nokta boyunca iki Servet Eldiven kazandı.

10. Yeniden Tenace

Oakland A'nın 1970-76

San Diego Padres 1977-79

Tekrar bilinebilirdi, o noktada doğru yerde yerleşmiş adamlardan biriydi boyuna içten zaman.

Bu hayali, kolsuz A formalarını giyebilmenin yanı dizi, 1972 Yapı Serisi MVP'si ve 1975'te all-star'dı. bununla birlikte 1974 ve 77'deki yürüyüşlerde de lig lideriydi. Düşman atıcıların çalışma alanı sayısında koşmadığında, 70'lerde beş çağ 20 ya da bir kat daha artı dinger vurarak 201 homers'ı de tokatlamayı başardı.

Gary Carter nerede?

Ne düşündüğünüzü biliyorum, "Gary Carter hangi cehennemde?" Hey, hepimiz Gary Carter'ı sevdik. Oyuna olan coşkusu benzersizdi. Gary 70'lerde oynamıştı, hemen hemen hiç bunların çoğu yakalayıcı değildi ve onu 70'lerin aka yaklaşık Expo'su iken hatırlamaktan hoşlansanız keza, galip yılları 1980'lerdeydi. Kuşkusuz, 1980'lerin şampiyon yakalayıcıları listemde olurdu.

Cehaletin Araçları

Yogi Berra bir zamanlar yakalayıcı ekipmanını "cehaletin araçları" kadar adlandırdı. Kariyerinin çoğunu plakanın arkasından geçirmek uygun belli kimi oyuncu gerekir. Vücuda diğer hep pozisyonlardan daha fazla yıpranır ve sahadaki azami detaylı noktadır. Büyük kimi fersah yakalayıcısı olmanın zorlukları nedeniyle, sırf en iyiler bunu on yılın çoğunda yapabilir ve bunda muzaffer olabilir. 1970'lerin şampiyon onunu okudunuz.

Kalınlık İyisi Kimdi?

1970'lerin Çap İyi MLB Yakalayıcısı Kim Oldu?

Johnny Bench Thurman Munson Carlton Fisk Ted Simmons Manny Sanguillen Steve Yeager Bob Boone Jim Sundberg Korkuluk Fosse Yine Tenace Başkası Sonuçları gör

Yorumlar

Duruşma açın veya kaydolun ve kimi - hesabı kullanarak yayınlayın.

0 / Izah Ima

Yorumlarda HTML kullanılmasına gerekçe verilmez, hemen hemen URL'ler hiper geçit olacaktır.

Carlton Fisk'e rey verdim. Dünya Serilerindeki ki home run'u vurması öyle ikonik amma dakika. .


Spor Haberleri Kategorisinden Haberler