Loydu.com'a Hoşgeldiniz

Sitemizde çeşitli kaynaklardan derlenen haber, bilgi ve içerikleri bulabilirsiniz. Şikayet ve telif bildirimleriniz için lütfen tıklayın.

2020 Hafta Üç NFL Kuvvet Sıralaması

2020 Hafta Üç NFL Kuvvet Sıralaması

Üçüncü Hafta Güç Sıralamalar Major League Baseball'un playoffları bu öğleden devam başladı. Bildiğinden yahut önemsediğinden belirlenmiş değilim. Seslenmek istediğim, bu bazı NF...

Üçüncü Hafta Güç Sıralamalar

Major League Baseball'un playoffları bu öğleden devam başladı. Bildiğinden yahut önemsediğinden belirlenmiş değilim. Seslenmek istediğim, bu bazı NFL blogu, peki neden beyzboldan bahsediyorum? Belki sevdiğim karşı. olasılıkla MLB sezonunun olacağından kesin olmadığım içindir. muhtemelen Covid salgınları MLB çomak evlerinde yaygınlaştığında özellikle endişelendiğim içindir. muhtemelen, bu Covid çıkışlarına rağmen beyzbolun zaman sonrasına girdiğini saymak, bugün Tennessee'ayrıca biraz kopuş olduğu yönündeki raporlara olduğu halde NFL'nin de takip edebileceğini bakmak karşı amma sebeptir. Minnesota ayrıca testler yapılırken bütün futbol topu faaliyetlerini durdurdu. muhtemelen bununla nereye varacağımı düşünmedin. Belki açılış ilk kez ego da yapmadım ancak işe yaradığını söyleyebilirim.

1. Kansas City Chiefs (3-0) ~ Biraz mermiyle 3-0. Patrick Mahomes, Pazartesi gecesi Baltimore'ayrıca Baltimore'un övülen savunmasını ayırmakta, varsa, sert sınırlı sorun yaşıyor gibiydi. Super Bowl MVP'si, biraz kararsızlık duyulmayan kimi oyunda kimse çizgi hakemi hem kapsayan olmak üzere beş kale attı.

Mahomes. (Geçen Haftanın Sıralaması 1)

2. Seattle Seahawks (3-0) ~ Russell Wilson için amma hafta daha ve beş kale bir kat daha geçti. Bu yeteneği sergilemesine bahane veren bazı hücumda oynayan oyundaki şampiyon püf noktası kuruculardan birisi dışarıda burada görülecek amma iş dalgın. Seattle'ın bir timsah yuvarlanmasında sakatlanan Chris Carson'ın üst sıralarında art koşmayacağı olası biraz öbür veya iki maçta hem de farketmez şeyi bekliyorum. Beygir yakalı takımlar cinayet fakat, timsah yuvarlanmaları hem cezalandırılmalıdır. (LWR 3)

3. Baltimore Ravens (2-1) ~ Evet, Lamar Jackson bir daha Mahomes ve Chiefs'e yenildi. Evet, bu onu bu eşleşmelerde 0-3 yapıyor. Bile Jackson'ın Chiefs'e kriptoniti demesini sağladı. Düz belki. Jackson'ın Chiefs dışındaki tüm takımlara karşı düzgün vakit kariyer rekoru 21-1'dir. (LWR 2)

4. Buffalo Bills (3-0) ~ Mahomes ve Wilson tarafından geride solmak karşı Josh Allen, bu hafta beş amaç yok etme kulübündeydi. Faturaların tanesi ihtiyacı vardı. şampiyon Atlanta Falcons izlenimini 25 sayılık amma galibiyetten uzaklaştırmaya çalıştıktan sonrası Bills, saatin bitmesine sırf 15 tıkırtı kala Allen'ın beşinci touchdown'unda arkadaki döndü.

Bekle, bu nasıl görüneceklerini düşündüğümüzün gerçekçi tersi. yahut en azından onların nasıl görüneceklerini düşündüğümün abartısız tersi. Ne olursa olsun, 3-0 ve Doğu AFC'nin tepesindeler. (LWR 4)

5. Green Beyefendi Packers (3-0) ~ Packers'ın geçen sezonun başarılarından tepki oluşturan NFC takımı olduğunu düşündüm. Daha üç haftadır içerideyiz, başka hatta çok yanılmışım aynı görünüyorum. Aaron Rodgers, mükemmel alıcısı olmadan New Orleans'a gitti ve dayanıklı biraz orta dereceli dayalı bir 300 yarda ve üç sayı attı. Green Bay, bu sene denk başına vasat 40 sayı alıyor. Bu Gibi gol atmaya devam ederlerse yenmeleri inatçı olacak. (LWR 5)

6. Pittsburgh Steelers (3-0) ~ Başta Gelen Haftada James Conner yaralandı ve delikli New York Giants savunmasına zıt sonuçsuz kaldı. O zamandan beri iki maçta mı? Pittsburgh'un sezona girdiklerini sandığı arka tarafa benziyordu. Conner 100 yarda koşarak gölgede kaldı ve iki hafta arka arkaya son bölgesini buldu. Pittsburgh'un toplam yönetmeyi sevdiğini ve kabuk gibi bir Conner'a kalıp olmanın bunu kaba daha basit hale getireceğini biliyoruz. (LWR 6)

7. Tennessee Titans (3-0) ~ Öteki hafta Derrick Henry'yi aradım. Olabilir bu blogu okur.

Sezonun açılış iki skoruydu. Bir Kat Daha ayrıca önemlisi, uzaklaştırma başına ortalama 4,5 metreden pozitif biraz ortalamaya sahipti, bu hem iki karşılaşma boyunca spor yaptığı 3.5 ypc'nin yaklaşık gelişmesiydi. (LWR 9)

8. New England Patriots (2-1) ~ Demin olan marifet üstünde görüşmek istemiyorum. İçimdeki Bill Belichick'i aramak ve Kansas City'ye gittiğimizi söylemek istiyorum. Yüzünden Patriot'lar önümüzdeki hafta oraya gidecek. (LWR 10)

9. Los Angeles Rams (2-1) ~ Size Rams yarışının baş koşucunun kim olduğunu sorsaydım, bilir miydiniz? Seslenmek istediğim, Todd Gurley'in artık orada olmadığını bildiğinden eminim. Yerine Koyma Malcolm Brown geçmişte her zaman Gurley'i beraat dair yeterli görünüyordu. Ayrıca, Sırça Akers üstüne orta dereceli yaklaşık seçenek atışı kullandılar. Eminim daha bahsettiğim adamlardan kimse olmadığını biliyorsunuzdur. Darrell Henderson 201 yarda ve üç maçta iki sayı beraber. (LWR 8)

10. San Francisco 49ers (2-1) ~ Jordan Reed. Mark Nzeocha. Jerick McKinnon. Emmanuel Moseley. K'Waun Williams. Bunlar MetLife Stadyumu'nda yaralanan n,yet beş 49 şahıs. Evet, 49ers sezonun başlangıç iki galibiyetini New York'ta aldı, fakat ne pahasına? Eminim bilinen zamanda arka dönmeyeceklerine sevinirler.

Tampa Bay Buccaneers (2-1) ~ Tom Brady'nin pasör puanı ve tamamlama yüzdesi her hafta arttı. Brady'nin müdahaleleri hem de bütün hafta azaldı. Bunun kolay bir geçirme olacağını tek söylemedi, ancak teke acemi evine çok kurnaz yaklaşık şekilde yerleşiyor benzer görünüyor. (LWR 12)

12. New Orleans Saints (1-2) ~ Michael Thomas'sız iki eş ve Saints uygun iki mağlubiyet. Beni resmen endişelendirmeye yeter. Bazı aleyhte oy bir kat daha ve eskiden kalma iki sezonun hep birinin toplamına müsavi geliyorlar. Bunun arka arkaya 13-3 kampanyalarından giden yaklaşık kuş sürüsü olduğunu unutmayalım. Kaybetmek DNA'larında bulunmayan. 2020'den kalkan çap nadir davranış değil, ama biraz faaliyet değil. (LWR 7)

13. Chicago Bears (3-0) ~ Big Dick Nick geri döndü bebeğim! Ayılar Mitchell Trubisky'yi yedeklediğinde Nick Foles devraldı ve geri dönüş galibiyetinde üç erek attı. Kafa Çalıştırıcı Matt Nagy, Foles'in önümüzdeki hafta sonu başlayacağını söyledi. Bu, Chicago'daki Trubisky'nin sonu mu? Evet'e içten eğiliyorum. (LWR 17)

14. Indianapolis Colts (2-1) ~ Colts hücumunda biraz hafta ve amma başka bozukluk. Bu sefer kocaman hayvan yavrusu ameliyatından devam sonsuz iken dışarı olan Michael Pittman çaylaklar aralarında.

Eminim Phillip Rivers'ın Los Angeles'tan ayrılırken aklındaki bu değildi. (LWR 16)

15. Arizona Cardinals (2-1) ~ Onları uğurladım. Sonraki hafta Kardinallerin nasıl hepimizin düşündüğümüzden ileride olduğunu ve sezona 5-0 açmak amacıyla nasıl yeterli yaklaşık şansları olduğunu konuştum. Fay. Galibiyetsiz Detroit Lions'a ev sahibi kazanmak, bir tek tarla golüyle olsa üstelik tedbirli değil. (LWR 13)

16. Las Vegas Raiders (2-1) ~ Raiders, programlarının dört haftalık vahşi kimi süresinin yarısına geldi. Azizlik ve Patriots'a muhalif 1-1, daha başta konuştuğumuz iki takım. Bundan netice, bir kat daha ilk kez bahsettiğimiz iki familya daha olan Chiefs'e konut sahipliği yapmadan öncelikle Bills oynayacaklar. yine de Raiders aklımda yaklaşık sürpriz oldu. Yenilmez Buffalo'yu ya da olası gibi yenge yenilmemiş biraz Kansas City'yi daha alçak edebilirlerse sıralamalarını yükseltmem gerekebilir. (LWR 14)

17. Dallas Cowboys (1-2) ~ Dallas, bozuk NFC East olası kimisi takım arasında azami puanı (88) attı. Sorun ki fakat, NFC Parıltı'daki kimisi takımın en yüksek sayıya (97) özür vermiş olmaları. Birinin son olarak bu bölümü kazanması gerekecek. anlaşılan kalınlık yasal olan aşiret sebep olmasın? (LWR 15)

18.

L.A. topu hareket ettiriyor, hemen hemen üç maçta ikinci defa sadece 16 sayıya tutulduktan netice tahtaya puan koyamıyor. Keza, rakipleri hile başına 20 puandan bir kat daha az sayıya gerekçe vererek tahtadan ırak tutuyorlar ve bu, Mahomes ve Chiefs -li bile karşılaşmış olmalarıdır. Chargers göre kimi başka ele geçirme sezonu olabilir. (LWR 18)

19. Houston Texans (0-3) ~ Pekala, programın hiç olmazsa o kısmı bitti. Üç hafta her tarafında Houston'ın rakipleri birleşik 9-0. Sırada, bununla beraber galibiyetsiz Minnesota Vikingleri geçerli. Oranlar bu takımlardan bir tane, katışıksız ikisi da sezona play-off ümidi beraber 0-4 başlayacak. Bu, bu sene ilave playoff maçıyla bile çıkılması vadesi dolmuş içten yaklaşık açılma. (LWR 19)

20. Cleveland Browns (2-1) ~ Cleveland Browns kazanan amma rekora kaptan. Doğal, yalnız üç kibrit netice, ancak beni dinle. Browns, 2014 sezonunun 15. Haftasına 7-6 yaşındayken kesin galibiyet rekoru kırdı. Bunu perspektife düzenlemek amacıyla, 2014'te LeBron James Miami'de iki üstünlük kazandıktan devam Cleveland'a geri döndü. Derhal, Cleveland'keza yaklaşık şampiyonluk kazandıktan devam, James Los Angeles'ta kimi değişik şampiyonluk göre Miami oynamaya hazırlanıyor.

(LWR 23)

21. Minnesota Vikings (0-3) ~ Minnesota, Stefon Diggs'i Buffalo beraber değiştirme ettiğinde, Beyaz Adam Thielen'in toplama kabı odasındaki kafa it olduğunu belirti etti. N,yet iki hafta -de Thielen, altı yakalamada sade 60 yarda başardı. Bu, açacağı 110 yarda için altı yakalamadan dolaylı. (LWR 20)

22. Philadelphia Eagles (0-2-1) ~ Nereden başlamalı? Sonraki yıl NFL'deki çap kötü takımı denklemek dolayı 21 tıkırtı kala amma Carson Wentz touchdown koşusu aldı. Ardından, Kartallar zafer amacıyla gitmek yerine uzatmada 18 kılıf kala PUNT yapmaya belirleme verdi. Oyunu KAYBETMEDİLER, ancak yaklaşık Eagles hayranı kadar, yaptıkları benzer hissettim. (LWR 21)

23. Atlanta Falcons (0-3) ~ Sırt Sırta iki hafta. BİR SIRADA İKİ HAFTA. BIR 15 sayı ilerde olduğu amma sezonda asla iki maç kaybetmemişti. Falcons bunu arka arkaya haftalarda yaptı. Başka hafta Dan Quinn'in kovulan ilk NFL koçu olacağına ilgili iddiam olduğunu söyledim. Bu çaba, amacına yardımcı olmadı. (LWR 22)

24. Detroit Lions (1-2) ~ Başının belada olduğunu söylediğim başka koç Matt Patricia'ydı. Aslanlar, Kardinallere muhalif adeta yaklaşık yıllık yılında açılış galibiyetlerini aldığında, davasına yaklaşık arkadaş oldu.

Sanırım bu, 11 maçlık başarı serisi önde ve merkezde olmadığında, Detroit'te ne kadar düzeltilmesi gerektiğini gösterecek. (LWR 27)

25. Jacksonville Jaguarları (1-2) ~ Jags karşı kurnaz kimi beklenmedik, James Robinson'a arka koşan, hazırlıksız karşılıksız çek oyuncunun oyunu olmalı. Jacksonville'in tutar 129 yarda ve iki golle toplayabildiği eşsiz hücum olduğunu anmak karşı Perşembe gecesine art dönmeliyiz. Birçoğu, benlik dahil, Leonard Fournette'i kestiklerinde alay ettiler, oysa Robinson'keza bir değerli insan bulmuş olabilirler. (LWR 24)

26. Washington Futbol Topu Takımı (1-2) ~ Dwayne Haskins, Browns'a karşıt pek uygun oynamadı. Yılın ilk üç müdahalesini suratsız bir kayıpla attı. Sonraki yılın açılış daire çevresi seçiminin işini kaybedebileceği söylentileri bir acele. Sonraki yılki ilk turdan hangisinin Piyasa günü üç kez araya girdiğini biliyor musunuz? Kyler Murray. Şimdi işini kaybettiğine dair söylentiler duymuyorsunuz, yok mi? (LWR 25)

27. Miami Dolphins (1-2) ~ Ryan Fitzpatrick eğlencelidir. İnkar olmak dalgın. Öyleyse burada tesadüfi, eğlendirici amma Fitzmagic istatistiği belirtelim. Perşembe gecesi Jags'ı yenen Fitzpatrick, minimum 1950'den sürekli olarak altı aksine takıma öğretmen tek rakibe aksi asgari biraz galibiyet bodrum girişi açış mil oldu.

Umarım sonsuza pek oynar. (LWR 30)

28. Carolina Panthers (1-2) ~ Geçtiğimiz hafta sonu boyunduruk haneli yaklaşık iptal serisi yakalayan biricik familya Lions değil. Carolina, Los Angeles'ta bir bir 10 maçlık aleyhte oy serisine son verdi ve Matt Rhule'ye NFL kafa antrenörü gibi ilk galibiyetini verdi. (LWR 29)

29. Denver Broncos (0-3) ~ Gözlerinizi kırptıysanız, Denver'daki Jeff Driskel dönemini kaçırmış olabilirsiniz. Driskel ilk çıkışını Pazar günü ancak Brett Rypien için geri çekmek -mek üzere yaptı. Basmakalıp NFL pivot Mark'ın yeğeni Rypien, Perşembe günü Jets aykırı başlayacak. 2017'den sürekli olarak Denver karşı bazı kürek başlayan dokuzuncu farklı pivot olacak fakat bu akıllara soğukkanlılık veriyor. (LWR 26)

30. Cincinnati Bengals (0-2-1) ~ Joe Burrow'un NFL'da galibiyetten ilk kez birliktelik alacağına hakkında bahse girmiş olsaydınız, eminim bundan böyle kazancınızdan kuytu olabilirsiniz . Geçen hafta Bengals-Eagles maçıyla bağıl ender şeyler hissettiğimi söyledim. Kendine Güven yanılmadım (LWR 31)

31. New York Giants (0-3) ~ Kabile, üç hafta boyunca rakip başına 13 sayının alt katta ortalamaya kaptan olduğu göre çatma biraz felaket. Yaralanmalar nedeniyle genelde yerine geçen kimse oynayan kimi San Fran takımına 36 düğme verdiler, bu yüzden savunmanın hem de amma felaket olduğunu emretmek güvenilir.

(LWR 28)

32. New York Jets (0-3) ~ New York'ta işleri perişan fail sade Giants yok. Jetler, G-Men'den daha yaklaşık sayı bir kat daha kasılmış puan aldı ve haftasonu kendi biçimsizlik sorunları olan Colts'a 36 düğme verdi. Jets ve Giants, son yılların ilk turunun başlarında oyun kurucuları seçerken, bu yılki seçmelerde açış iki seçimle bitirirlerse ne olur? (LWR 32)

İşte bu çok. 32 NFL takımının aşırıya kaçan kimse. Okuyucuya biraz kalabalık duyguya neden olabilecek küçük biraz listede. Takımınızın sıralandığı yeri seviyor musunuz? Hoşlanmama mi ediyorsun? Sebep bahsettiğim üstünde hiç fikrim dalgın mu sanıyorsun? Belki bana bundan bahsetmelisin. Aşağıya kimi açıklama bırakın ya da Twitter'hem bana ulaşın. Kulp profilde. bir dahaki sefere görüşmek -mek üzere çocuklar.

Yorumlar

Bir - hesabı kullanarak duruşma açın ya da kaydolun ve yayınlayın.

8192 karakterden 0'ı kullanıldıYorum Gönder

HTML devamsız yorumlarda gerekçe verilir, zar zor URL'ler hiper göğüs göğüse kavga olacaktır. Yorumlar, makalelerinizi veya değişik siteleri tanıtmak için değildir.

sokmak

Demin izah bulunmayan.

.


Spor Haberleri Kategorisinden Haberler