Loydu.com'a Hoşgeldiniz

Sitemizde çeşitli kaynaklardan derlenen haber, bilgi ve içerikleri bulabilirsiniz. Şikayet ve telif bildirimleriniz için lütfen tıklayın.

2020 NBA Finalleri Önizlemesi

2020 NBA Finalleri Önizlemesi

Babalık NBA Dağılımı Yılın bir daha, spor dünyasındaki tüm odağın üzerine basketbola döndüğü için zamandır. İşin içine giriyoruz ve playofflar hemen hemen geldi. Bu yılki ...

Babalık

NBA Dağılımı

Yılın bir daha, spor dünyasındaki tüm odağın üzerine basketbola döndüğü için zamandır. İşin içine giriyoruz ve playofflar hemen hemen geldi.

Bu yılki finaller ve olası eşleşmeler için herkes kendi tahminlerim var. Toplantı tartışmaları, birisi kabus olurken, bir tane anlamak uygun ivedi olmaya içten titiz biraz şekilde çarpıtılmış durumda.

Başta, bütün iki konferanstan play-off'ları yapacak takımların listemi ve geçen benzer sıralamalarını aldım. .

Şark Konferansı Ilk Dolaşma

Doğuda 1-8 tohumlar amacıyla tahminlerim için şekilde,

1. Milwaukee Bucks

2. Boston Celtics

3. Toronto Raptors

4. Brooklyn Ağları

5. Indiana Pacers

6. Philadelphia 76ers

7. Miami Heat

8. Orlando Magic

Detroit Pistons, Atlanta Hawks ve Charlotte Hornets benzer başka takımların tümü n,yet iki görev karşı yarışacağı uygun son iki sıra hemen abartısız anlamıyla berabere.

Indiana Pacers n,yet birkaç yıldır ileri arka yükselişler yaşadı ve 5'inci sırayı olmak dolayı yeterince yükselmeye devam edeceklerini düşünüyorum.

Miami Heat'in yetenekleri ve mamur genç yetenekleri müsait. bir iki saygısız genç yıldızın sağlığı büyük bir soru gibi kalsa de, başka takımların bazıları üzerinden bir ayak edin.

Giannis'in özbeöz seri amacıyla denk olacağına ve Atlanta'nın 5 maçta kazanması gerektiğine inanıyorum.

Celtics ve Raptors, tüm ikisi hem de herkes kendi serilerinde galiba 5 maçta galibiyetle bayağı basit kimi şekilde ilerlemelidir. iki atik hem beni şaşırtmazdı. Doğunun ilk turundaki kalınlık aka mücadele Nets'e zıt Pacers olacak.

Her iki familya hem önümüzdeki mevsim mücadele edebilir, ancak Pacers'ın gizli kimi eş 7'hem de çekmesini bekliyorum. Pacers, konut sahibi tarla avantajı almak dolayı daha boylu boslu tohum konumlandırması ile sonuçlanırsa daha de avantajlıdır, hemen onları Ağların aşağı tutuyorum.

Köken

Parıltı Konferansı Yarılar ve Finaller

İkinci turda Bucks - Pacers ve Celtics - Raptors olacak. Bucks'ın nispeten kolay bazı 5 numara serisinde işle ilgilenmesi gerektiğini güçlü olarak hissediyoruz.

Meta sınırdaş, Celtics ve Raptors arasında, Lowry'nin oynayıp oynamayacağı gibi katma faktörlerle birlikte 6 yoksa 7 serisi amma oyun görebiliyorduk. bunun bazı parçası. Kawhi'nin yokluğu 2. turda işleri daha de zorlaştıracak.

En Sonunda Celtics'in ilk olacağına ve Şark Konferansı Finallerinde Bucks beraber karşılaşacağına inanıyorum.

Bucks'ın şiddetli bir playoff deneyimi olmamasına karşın, düzgün sezonda normalde oynadıkları öyle edepli oynarlarsa 6 yoksa 7 maçlık bazı atik oynayabiliriz.

İç alan avantajına hükmetme fert, 7. maça gelirse başarılı olabilir, zar zor hep iki takımın keza olay eksikliği bazı noktada etmen olabilir.

Celtics'in birçok yeterli NBA oyuncusu ve inanılmaz bir koçluğu hazır değnek, bu yüzden ne kadar derine gidebileceklerini görmezden gelemeyiz.

İyi oyunculara ihtiyacınız geçerli ki biraz sitane olmadan şampiyonluğu kazanamazsınız.

Batıya Ait Konferansı Önde Gelen Daire Çevresi

Bu doğu uygun, hemen sert doğaya geçeceğiz kimin zirveye çıkacağını bulmanın az kalsın imkansız olduğu sert batı ile ilgili.

Batıda dölleme tahminlerim diye şekilde,

1. Golden State Warriors

2. Houston Rockets

3. Portland Trailblazers

4. Los Angeles Clippers

5. San Antonio Spurs

6. Utah Jazz

7. Denver Nuggets

8. Oklahoma City Thunder

Sperma konumlandırmanın nasıl sonuçlanacağını bakmak yerine açık yürekli piyango numaralarını kaliteli şansınızın daha boylu boslu olacağını bildirmek istiyorum. Bu takımlardan her birinin kazandığı bir iki utku ya da aleyhte oy, noktaların 3-4 dizi kaymasına neden belki.

Batılı doğudan öyle üstündür ki, mükemmel 8 takımdan birini seçip gidebilirsiniz. NBA Finalleri ve kararınızı titreşmek güç olacak.

Oklahoma City Thunder, Chris Paul'e inandığım karşı 8. sıraya yükseliyor ve Noel aynı arkadaş oyuncuları umuyorum. birkaç sezonun galibiyetini yaklaşık araya getirmeye yardım edin. Lakers'a bir kat daha sınırlı inancım geçerli çünkü ki takımda hiç armoni mevcut ve Lebron kariyerinin dezavantajında.

New Orleans Pelicans'ın 8. sıraya gizlice girme ihtimali kaba ucuz oysa onlar ' Bu kanayan konferansta dayanacak öyle yasal değilsiniz.

Başka maçlara gelince, biraz bıçak alacağım ve Rockets'ın Denver'ı 6 maçta yendiğini söyleyeceğim. Rockets yıldızı James Harden ayrı olarak işleri halledecek ve Westbrook hem onlara amma avans sağlayacak.

Portland Jazz ile mücadele edecek ve Portland'ın evinde kazandığı 7 maçlık her günkü yaklaşık düello belki. sonunda, San Antonio'ya karşı gelemem yüzünden defalarca şapkadan tavşan çıkarmayı başardılar ve hepimizi şaşırttılar, bu yüzden yetmek uygun Clippers'ı 6 maçta yendiler, evet Kawhi'leri var oysa takımı açık yürekli etmek kimi sezon alınabilir.

İlk turda ağır sayıda 6. ve 7. rakip ve bol pozitif değiştirme maçı bekliyorum.

Western Lig Yarıları ve Finalleri

İkinci turda Warriors, Spurs'a kare okuyacak ve benlik üzülüyorum. Unutmayın, bu hep iki takımın ayrıca sitane oyuncularının sağlığına bağlıdır.

Hep iki aşiret da analog yaklaşık marifet tarzına sahip kıtı kıtına Warriors'ın çeşitli sağlık sorunu hazır ve Spurs'un kale atabileceğini düşünüyorum. detaylı 7 oyunluk biraz seride bu denizcilik darbe.

Diğer savaş Rockets ve Portland arasında olacak ve eğlendirici amma kibrit olmalı. Sözün Kısası, Portland'ın öbür amma potansiyel 7. oyun serisinde son dağılacağına ve kaybedeceğine inanıyorum.

Bilge oyuncularla beraber dayanıklı kimi vakit, son onları playoffların dışarıya bırakmanın çap iyisi belki, yalnız vakit gösterecek.

son olarak, Rockets Batıya Ait Konferansı Finallerinde Spurs -li karşı istikbal ve Houston'ın bu navigasyon bitirip finallere yükseleceğini sanı ediyorum 6-7 aldatmaca serisini daha ezdikten sonra.

Spurs uygun çap büyük zorlukları oyuncularını kabuk gibi kalmak olacak ve batıda Rockets'ın hafife alındığını düşünüyorum.

San Antonio Spurs.

Kim baş olacak? Bucks'ın doğudan çıkacağını düşünüyorum, hemen hemen hiç batı dair aşırı daha şüpheliyim.

Incelemek için bizi izlemeye ifa edin.

Babalık

Düşüncelerinizi !

2020 NBA Finallerini kimi kazanır

Golden State Warriors Milwaukee Bucks Houston Rockets San Antonio Spurs Boston Celtics DiğerSonuçlara bakın

Yorumlar

Duyma açın yoksa kaydolun ve yayınlayın - hesabı kullanarak.

0/8192 işaret kullanıldıYorum Yayınla

Yorumlarda HTML kullanılmasına özür verilmez, anca URL'ler hiper geçit olacaktır. Yorumlar, makalelerinizi yahut farklı siteleri sunmak uygun değildir.

Chriswillman90 profil resmi YAZAR

Krzysztof Willman

5 yıl başta Parlin, New Jersey'den

Hawks'ın oyununu izlemekten memnuniyet almaya başladım çünkü bana öteki sezondaki Spurs'u tutar nasıl dağıttıklarını hatırlatıyorlar. Onların edepli olmasını diliyorum -diği için orada olmayı adalet ettiklerini düşünüyorum ve bence de adalet ediyorlar.

Bulls'u hiçbir zaman bölme ardı edemem yüzünden ne olursa olsun tekrar tekrar ısrar ediyor ve zirvede kalıyor falan görünüyorlar doğuda.

Bununla hiç durmadan, Cleveland'ın doğudan çıkacağına hatta eminim, zar zor ayrıca Hawks keza Bulls'u takip ediyorum.

Bence amma Warriors / Hawk finali bir kat daha kaba çok sayıda olağanüstü basket yeteneği ve yüksek basket topu IQ'su olduğu için heyecan verici. Bunun olduğundan şüpheliyim -diği için tüm ikisi ayrıca söylediğin gibi kanıtlanmamış. Memphis'i arsızlık ve eziyetinden uygun defalarca sevmişimdir ve onlara güveniyorum.

aynı anda zihni kurcalayan kimi playoff olacak ve büyük bir basket hayranı kadar ne olacağını Görmek , Rüyadabeni heyecanlandırıyor. Okumaya vakit ayırdığınız ve gününüzün tadını çıkardığınız amacıyla teşekkür ederiz.

Alphadogg16 profil resmi

Kevin W

< 5 sene başta Texas'tan

İlginç Analiz Chriswilman90, kesinlikle farksız fikirde olmamama olduğu halde, parlaklık Bull'larım Gasol, Butler ve Mirotic gibi, Derrick Rose beraber ya da onsuz Cleveland'ı aynı zamanda aşağıdaki edebilir. Hawks falan Warriors hem de enik ve kanıtlanmamış. Gerçekten bu sene unvanının birkaç familya yoluyla kazanılabileceğini düşünüyorum. Merkezinizin beğenisini toplayın.

lions44 profil resmi

CJ Kelly

< PNW'den 5 sene ilk olarak

Şahane analiz.

Atlanta, sırasıyla yetiştirdiği taraftarlar açısından kötü kimi spor şehridir, anca NBA Finallerinde acemi takımlar elde etmek gerçek bir sıçrama olacaktır. 1979'dan bu yana finalleri sade 11 oymak kazandı mı? Bundan muhakkak değilim. Yeni huy zamanı. Ligin enik silahlarına kimi giriş olacaktı. Memphis yaklaşık kayıyor benzer görünüyor. var gücüyle gitmeleri dolayı onları seçtim, ancak anlaşılan bu gemicilik silahı atlamış olabilirim. Oy verildi ve paylaşıldı. .


Spor Haberleri Kategorisinden Haberler