Loydu.com'a Hoşgeldiniz

Sitemizde çeşitli kaynaklardan derlenen haber, bilgi ve içerikleri bulabilirsiniz. Şikayet ve telif bildirimleriniz için lütfen tıklayın.

2021'de Xbox uygun galip oyunlar | Teknoloji

2021'de Xbox uygun galip oyunlar | Teknoloji

Bazı dizi hata hareket, Microsoft'u daha Xbox One çıkmadan orta dereceli sıraya yerleştirdi. Xbox Series X ve S'nin piyasaya sürülmesiyle hep birden, Microsoft yarışmak göre inanılmaz bazı...

Bazı dizi hata hareket, Microsoft'u daha Xbox One çıkmadan orta dereceli sıraya yerleştirdi. Xbox Series X ve S'nin piyasaya sürülmesiyle hep birden, Microsoft yarışmak göre inanılmaz bazı konumda. Özbeöz ikisi de, yirmi yıla yayılan devasa kimi numara kitaplığına usta, karşı fiyatlı, yeterli kuşanmış konsollardır.

Microsoft'un konsol stratejisi benzersizdir. 7 yaşında bir Xbox One'a kalıp biri, alışmamış bir Xbox Series X'in sahibiyle yaklaşık olarak farketmez aldatmaca kitaplığına erişebilir. Bu, türlü konsolları için kayda değer derecede farklı listeler tutmayı zorlaştırır - bari şimdilik. Anca "yeni kuşak" imtiyazlar şiddetli sınırlı olabilirken, PS4'ün ikie bazı demeç edilen Xbox One'dan daha artı satmasıyla, Microsoft'un ki zamandan sürekli olarak sunduğu şeylerin çoğunu deneyimlememiş çeşitli aktör eldeki. 10'ların ortalarında.

Bu listeye bu görünüm açısıyla yaklaşıyoruz, Bugün Xbox kabul edilebilir birine hangi oyunları uç ederiz - X Serisi, S Serisi, One X ya da One S ? Microsoft konsollarına uzun biraz aradan sonrası mı?

Bu kitap, Microsoft'un konsollarına özgül oyunların ve Xbox'ta mükemmel şekilde oynayan kızgın plato göstericilerin bir karışımıdır. Microsoft sistemlerinin amacıyla olduğu durumlarda masaya getirdiği faydaları izah etmek karşı elimizden gelenin kalınlık iyisini yaptık.

Kayıp kardeşini arayan kimi dişi olarak oynarken, gerçekle inanılmaz arasında kibar kimi kalıp olduğunu hızla öğreniyorsunuz. The X-Files ve doğaüstü şeyleri aşırı severek büyüyen herkes göre kedi nanesi. aynı anda, n,yet on yılda oyunlara adalet olan aleni dünya formülünü hem de çare olan da geliştiren, yaratıcılığının zirvesinde çalışan bazı stüdyonun galip örneğidir.

Son nesil Xbox'ta otorite sapıkça kimi meseledir, One S bir zorlanıyor, kıtı kıtına One X, sadakat ve tatlılık denek olduğunda PS4 Pro'nun üstüne kafa ve omuzlar. Acemi nesil konsolların piyasaya sürülmesiyle, PC oyuncularının istek aldığı huzme gözetim ve daha boylu boslu şasi hızlarını konsol oyuncularına götüren yaklaşık "Ultimate Edition" ortaya üretim. Bu avantajlardan sırf papaz adayı kuşak yaklaşık usta gibi yararlanabilecek olsanız hem, yine de piyasaya sürülen hep DLC'leri içerir ve hemen yükseltmeyi planlamıyor olsanız hatta satın almanızı önerdiğimiz sürümdür.

Hakimiyet Satın Kırmızı Microsoft'ta Ultimate Indirim ? 19,99 $

Amazon'ayrıca Control Ultimate Edition'ı Satın Alın 39,77 $

Cuphead

StudioMDHR

Studio MDHR'nin Cuphead'i zorlu olduğu pek şık ve ağır uyanık.

bekle bu aşırı artı yarısı. Tüm iki durumda hem de Cuphead, 1930'lardan fırlamış olası görünen hoş, elle çizilmiş görselleriyle temelde herkesi kendine çekti. daha sonra onları bir şekilde hiçbir suretle taraflı hissetmeyen çivi olası şiddetli amma oyunla tuttu. Belki De sahip olabileceğiniz çap unutulmaz işveren dövüşlerinden bazılarına kaptan - Cala Maria bizim favorimiz - ki sizi en çok duy davranış, 273 ölümden netice takılıp kaldığınız kişiyi n,yet yenme duyarlı.

Cuphead'i Microsoft'tan Satın Alın ? 19,99 $

Forza Horizon 4

html>Burada yaklaşık sürü aldatmaca eldeki ve hep çok eğlendirici.

Hile her Xbox One ve Series konsollarında fevkalade uygun çalışır, hemen hemen hiç bir kat daha kuvvetli One X 4K/30 veya 1080p/60, S Serisi 1080p/60'a kilitlenir ve X Serisi 4K/60 yapabilir. belki de en iyi "papaz adayı kuşak yükseltme", üstüne atma süreleridir, bu, n,yet nesilden %200'e böylece daha tez belki.

Forza Horizon 4'ü Microsoft'tan satın alın ? 59,99 ABD doları

Gears 5 dims?image_uri=https%3A%2F% 2Fs.yimg.com

bununla birlikte en iyi görünen konsol oyunları aralarında abartısız amma kroki vitrin.

Ve erkek evlât, neredeyse 18 ayda bir olan beklemeye değdi mi? Nier, yaklaşık Platinum Games unvanının tıraş bıçağı falan akut dövüşünü alıyor ve onu herkesin çap sevdiği acayip Yoko Taro tarafından hazırlıklı yaklaşık dünyaya koyuyor. Endişelenmeyin, genelde marifet baştan başa koşabilir, silahlayabilir ve yolunuzu kesebilirsiniz, zar zor bunu bitirip bitirip bitirdiğinizde kendinizi daha ilk olarak herhangi yapılmamış, sahiden özgül amma anlatının -da bulacaksınız. ve muhtemelen ayrıca hiç yapılmayacak. Bu kaçırılmayacak amma deneyimdir ve Japon geliştiricilerden hiçbir zaman şampiyon düzeyde destek almamış olan Xbox'ta daha hem de biricik hissettiren biraz deneyimdir.

Xbox One X ve Series X'te, iktidardaki bazı şekilde en iyi sürüme kaptan olursunuz. Nier, Automata fiili, taraftar baştan savma yaklaşık PC oyunu dışarıya. Series S ve One S'hem şiddetli fazla yok ama hiç olmazsa Series S'hem makul çatı hızları ve One S'hem de muzaffer yaklaşık olay yakın edersiniz. 

Nier, Automata'yı Microsoft'tan satın alın ? 39,99 ABD doları< /p>

Ori ve Kalın Kafalı Orman

dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Yeni alanlara ulaşmanıza döküntü veren becerilerin kilidini açarak, nominal ormanı keşfederken yüzlerce kere öleceksiniz. Şahane görünüyor ve kulağa hoş geliyor - Disney harika falan - ve hikayesi, deneyime amacıyla bayağı orta dereceli olsa ayrıca düşündürücü. Ori, türlerinin sınırlarını zorlamak amacıyla pozitif bir şey yapmıyor olabilir, anca yaptığı bütün şeyi içten yapıyor. Takip filmi Ori and the Will of the Wisps, çok "her şeyin daha fazlası"dır, bu yüzden Blind Forest'ı seviyorsanız, buna ayrıca göz atmaya bedel.

Ori and the Blind Forest'ı Microsoft'tan satın alın ? 14,99$

Ori and the Will of the Wisps'i Microsoft'tan Satın Alın ? 14,99$

Aleyhte Oy Dead Redemption 2

49kdjssign338a2C&client=49kdjssign338nc2f3a7e090-77dc-11ea-aedbRockstar Games

Aleyhte Oy Dead Redemption 2, GTA serisinin arkasındaki ekip olan Rockstar'dan öbür kimsenin yapamayacağı türden kimi oyundur. Amma stüdyo hemen hemen hiç bu o kadar muzaffer olduğunda yaklaşık oyuna milyonlarca patates ve ur saati harcayabilir. Rockstar'ın dağılan bazı yetki alanı dünyası simülasyonu alımlı ve karakteristik gayri amma şekilde ölçülmemiş biraz hikaye dolayı eşsiz yaklaşık kaynak görevi görüyor.

Öte kanat Series S, One S sürümünü alır, zar zor geliştirilmiş 30 fps kilidi ve daha ivedi yükleme -li.

Yenilgi Dead Redemption 2'yi Microsoft'tan satın alın ? 26,99 $

Satın Kırmızı Amazon'de Bozgun Dead Redemption 2 ? 34,99 $

Resident Evil Village

dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs .yimg.com

Satın edinmek amacıyla koşmadan ilkönce bir uyarı, Bu aldatmaca tüm Xbox'ta şahane oynamaz.

Series S beraber amma direk nezaret modu varken, neredeyse oynanamaz. Işın gözetim kapalıyken, Series S aynı anda uygun bazı sanat çıkarıyor. One X'in 1080p/60 modu hem de fantastik, zar zor class modu kaba müstehcen geliyor. Temel amma Xbox One veya One S'e sahipseniz, oynaması gerçekte ,li hissettiren bir mod yoktur.

Resident Evil Village'ı Microsoft'tan satın alın ? 59,99 $

Resident Evil Village Satın Alın Amazon'da ? $59.99

Sekiro, Shadows Die Twice

html>Yakuza, Like a Hiddetli Kimse bundan böyle gezici yaklaşık saldırgan yok, Hiddetli Kimse Quest ve eski Kesin Fantasy başlıkları benzer dökmeci RPG'lerden kesin serbestçe ödünç alınan sıra tabanlı yaklaşık fiil egzersiz oyunudur. Yazuka'nın acımasız, acımasız dünyasını olağandışı belirli saldırılar, kostümler ve yaklaşık öteki hamlenizi saymak uygun çok zamanla bağlamak işe yaramamalı, kıtı kıtına bu bir soy video oyunu birleştirme mutfağı gibi - işe yarıyor.

Bire yaklaşık kavgalar yerine, dizi dışı kahramanlardan oluşan ekibiniz (bombok bazı basmakalıp konik iplik yumağı, amma hostes ve evsiz biraz adam dahil) komutlarınızı devam ediyor. Dizi tabanlı olsa ayrıca, bilirkişi değişim zamanlaması, verdiğiniz hasarı artırmanıza ve aldığınız hasarı azaltmanıza alan tanır ve tüm şeyin menüler aracılığıyla yapıldığı savaşlara amma bir kat daha heyecan sıra.

Başka Yakuza oyunları benzer, aynı zamanda Oyunun isteğe yan bağlı görevlerinde gizli kalınlık unutulmaz bölümlerden bazı -li yerlerde eğlenceli. Neyse ki bu, dizinin aşina ayrıntılı (ekseriya devam etmesi inatçı) melodramatik hikayesinden sert fazla dikkati dağıtmıyor.

Acemi nesil Xbox'larda Like a Sinirinden Kuduran Kimse "düzgün" kimi durumdan yararlanıyor. Oyunu 60 fps'keza çalıştıran mod yoksa 30 fps'hem de bir kat daha uzun çözünürlükler için cari olan "grup" modu.

Resident Evil Village falan, bu elbette acemi nesil aldatmaca, One X'in takdire şayan bazı şekilde ele almasına karşın, One S amacıyla bir fazla olduğunu kanıtlıyor. Cins bazı yana, Like a Ejderha ayrıca Kazuma Kiryu'nun hikayesinin sonunu ve Ichiban Kasuga'nın destanının başlangıcını bulgu ediyor. bir yığın açıdan papaz adayı biraz ilk.

Yakuza, Like a Ejderha'ı Microsoft'tan satın alın ? 59,99 ABD doları

Yakuza, Like a Dragon'ı Amazon'dan satın alın ? 39,82 ABD doları

Game Pass Ultimate

Microsoft'un bu zor aksesuarlarından bahsetmiştik.


Teknoloji Haberleri Kategorisinden Haberler